Kesällä kuntoon!

Minun Kesäksi kuntoon-tavoite, ei ihan sujunut suunnitelmien mukaan. Joten, nyt kuulkaas, uusi päämäärä on – Kesällä kuntoon syksyn keikkoja varten! Siksi  päätin aloittaa taas salilla käymisen!! Vaikka ulkona onkin kauniit lenkkipolut, niin siellä on myös liikaa houkutuksia pysähtyä esim. jätskille, tai kattelemaan kauniita maisemia. ;) Eikä tuo juokseminen koskaan ole, loppujenlopuksi, ollut mielipuuhiani. Viihdyn parhaiten ihan salilla tai ohjatuilla tunneilla. Pähkäilyn jälkeen valitsin nyt kotisalikseni kuntokeskusketju Fressin! Pari kertaa olen Fressin Spinning tunteja kokeillut ja olin heti aika myyty. Fressi pelasti minut myös viime hetkellä, pari viikkoa sitten, kun lainasivat salinsa meidän musiikkivideon tanssitreenejä varten! Kyse ei kuitenkaan ole kiitollisuudenvelasta, vaan koska ihastuin täysin Fressiin, niin tiloihin kun henkilökuntaan! Itsekin kuntosalialalla olleena, olen kokeillut ja nähnyt monenmoista salia, ja Fressi täyttää kaikki minun vaatimukset hyvästä kuntokeskuksesta! Infrapunasaunaa olenkin kaivannut, joten eikös se ole hyvä paikka aloittaa treenikausi!? :D Nähdään siis Fressillä!!

Tässä juuri musiikkivideon tanssitreenit loppuneet klo 22:05! Vaikka Fressillä oltiin, niin kovin fressi olo ei ollut! ;)

2 thoughts on “Kesällä kuntoon!

Comments are closed.