Oma lista!

Elämäni ensimmäinen Summer Up-festivaali on nyt koettu, niin kävijänä kun esiintyjänäkin! Oli ihan mahtavaa nousta lavalle. Sai taas tuntea sen mahtavan kotoisan tunteen, ”tänne minä kuulun”. Vetoni jälkeen pääsin Cristal Snown haastateltavaksi, joka tekee juttuja, niin Suosikki-lehteen kun lehden nettisivuillekin! Cristal Snown on aivan hulvaton tyyppi!!!

Tänään aamupäivällä tuli YleX:ltä, minun Oma lista-haastattelu! Kiitos Tuukka mukavasta juttutuokiosta ja menneiden muisteluista! Tänään taidetaan ystäväni kanssa muistella vähän lisää menneita, aurinkoisella terassilla! Huomenna lähden kohti Helsinkiä, aamupäivästä olisi radiohaastattelua Voicen taajuksilla, ja illalla ensimmäiset bändi treenit!!! Jipiii! En voi käsittää, että ollaan jo tässä pisteessä…kohta ne keikat oikeasti alkaa!