Kuvia, kuvia, kuvia

Tänään olen leikkinyt sähkömiestä…yritin saada TV:n äänet kuulumaan äänentoistolaitteesta ja keittiönlampun syttymään. Molemmissa epäonnistuin täysin. Hyvä, että en solminut itseäni johdoilla kiinni itse TV:seen, tai saanut shokkihoitoa piuhoista jotka törröttivät, ja törröttävät edelleen katosta. Mamma, älä huoli, minä liioittelen!

Tänään olen myös hoitanut vähän kirjanpitoa ja muita käytännönasioita. Juu, jossain vaiheessa lupasin itselleni, että otan kirjanpitäjän, mutta kun….kun haluaa ite, niin haluaa ite. Olen myös kerännyt tietoa taustanauhatarpeistani, jotta saataisiin ne mahdollisimman nopeasti mukaan treeneihin. Ensimmäinen lyhkäinen keikkani kun on jo 8.8 Kokkolassa, Ystävien kesken- hyväntekeväisyyskonsertissa, jossa kerätään varoja alkukesästä, tulipalolle omaisuutensa menettäneille perheille.

Tässä muutama uusi promokuva by Tom Hakala, Anatom Allstar!

Lisää kuvia, löytyy pian Jannika B Official facebook sivuilta!

P.S. Hulluksi onnesta pölähti YleX:n soittolistalle toissapäivänä, joten hiukan olisi kirittävää ykköspaikalle! ;) Himoita ja/tai inhota voipi tehdä täällä!