Psykologinen vika

Olen tullut siihen tulokseen, että minussa on joku psykologinen vika joka vaikuttaa vahvasti fyysiseen terveyteeni. Sehän on jo tiedossa, että olen perus hullu mutta AINA, kun on lauluakeikka tai studioäänityksiä tiedossa niin minä sairastun. Saman tien kun eilen lyötiin lopullisesti lukkoon, tulevan perjantain keikka, kasvoi kurkkuuni kaktus. Jännityskö vai epävarmuusko tämän tekee?? Käsittämätöntä ja todella ärsyttävää.

Kipeästä kurkusta ja olosta huolimatta sain eilen demotettua ainakin yhden kappaleen. Pieniä viilauksia ja siitä tulee todella kova ja ennen kaikkea erilainen biisi. Tänään olen myös saanut kitaristiltani, joka on myös loistava biisin tekijä, tsipaleen kuultavaksi. Hyvä meininki, joten eikun runosuoni sykkimään ja kynä laulamaan!

Tämä linkki ei nyt kuuluu millään tavalla yllä olevaan asiaan. Muutta toi kummasti piristystä flunssaiseen päivään! ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DkkSeMCfAWI[/youtube]

Nyt kirja käteen, rohtoja naamaan ja lepoa! Siitä on laulajan semi vapaapäivä tehty! Hyviä flunssankarkoituskonsteja otetaan vastaan!?

YleX himotuimmat äänestys!