Musiikintekijä verkostoituu ulkomaille omalla riskillä

Kerroin aikaisemmi, että tein haastattelun YleX:llä, liittyen Teoston aikeisiin järkestää Workshoppeja, joiden päämäärä olisi auttaa suomalaisia musiikintekijöitä verkostoitumaan ulkomaalaisiin tekijöihin! Jutun voitte lukea täältä! Sen verran toimittaja oli tulkinuut sanomiseni vääriin, että en missään vaiheessa ole ollut Tesotoon yhteyksissä kysyäkseni yhteistyömahdollisuuksista ulkomaille, vaan tekijänoikeus säännöistä ulkomailla. Tämä siitä syystä, että teen yhteistyötä ulkomaalaisten biisinkirjoittajien kanssa ja kokemus on jo osoittanut, että mikä päätee Suomessa ei välttämättä päde Amerikassa.

Kuitenkin, hatun nosto Teostolle ja onnea heidän projektiin! Hieno asia! Itse niihin mieluusti myös osallistuisin!

Nyt tarttes loppukirin YleX himoitummat äänestyksessä! Annathan äänesi tänäänkin, tänne! Kiitos!! <3