Keikka asiaa!

Eilen täytin pitkästä aikaa uuden vuoden lupaukseni, ”Tee yksi asia päivässä, mitä et koskaan aikaisemmin ole tehnyt” ja kävin pyörähtämässä Suomen vanhimmalla kaupunkifestarilla, nimittäin DBTL-bileissä. ÄLYTÖN meininki!! Kipeä kurkku unohtui siinä hetkessä kun häkellyin yleisön hurmoksesta! En ole pitkäään aikaan nähnyt vastaavaa menoa missään! Tuli täydellinen inspiraatio ja en malta odottaa, että pääsen itsekin isommille lavoille esiintymään.

Huomennahan minulla on ensiesiintyminen omilla kappaleillani, akustisesti Förbyssä, pelkkä ajatus saa mahanpohjan muljahtamaan. Olen kyllä innoissani kunhan pääsen eroon tästä kauhun tunteesta! ;) Tänään ja huomenna keretään onneksi vielä treenaamaan, joten jospa se jännitys sitten helpottaisi.

Tässä muutama tuleva keikka ”isommalla” lavalla

8.8.2012 Ystävien kesken
25.8.2012 Venetsialaiset

Kokkolan kolmen kopla!

Jos sattumoisin olisit huomenna Förbyssä niin tulehan vetäsemään hihasta, te ihanat olette minun tuki ja turva!

Eilen Runotytön sävellys sijoittui kolmanneksi, Kotkan meripäivillä järjestetyssä merilaulu kilpailussa!! Rutkasti onnea!!!

44h 10min aikaa äänestää!!