Takki ja pää tyhjänä!

Toissapäivänä lauloin viimeiset jutut levylle. Vaikka olenkin enemmän kuin tyytyväinen ”lopputulokseen”, on olo ollut todella outo siitä lähtien kun suljin studion oven viimeistä kertaa, ainakin tätä levyä ajatellen! ;) Tunnelma on ollut sekava ja takki on ollut totaalisen tyhjä nämä pari päivää. Toki, vielä on pitkä matka maaliviivalle, siihen kunnes levy on 100% valmis mutta se, että laulut on nyt laulettu on todella iso juttu.

Tänään olen käynyt jo Helsingissä palaveeraamassa…tarkoitus oli tavata myös iltapäivällä Anatom Allstar pojat jutellakseen seuraavasta musiikkivideosta. Harmikseni jouduin kuitenkin lähtemään ennen aikoja kotiin, koska tunsin miten migreenikohtaus hiipi pitkin selkärankaa. Loppupäivä onkin mennyt lepäillessä ja onneksi paha olo alkaa pikkuhiljaa helpottamaan.

Kävin eilen tunnepöllyissä läpi kuvia viimeisen vuoden ajalta ja löysin alla olevan kuvan joka on otettu läksiäisissäni, Venetsialaisissa 2011…

Tänä vuonna näkymät olivat hiukan eri kulmasta…;)

Kiitos vielä mahtavalle yleisölle!! Olitte huikeita!! <3

 

1 thought on “Takki ja pää tyhjänä!

Comments are closed.