Onni on…

…kun saa vaahdottaa maitokahvinsa, Ikean halvalla maidonvaahdottimella ja ripotella päälle kanelia! Toimistohommat sujuvat huomattavasti mukavammin! Tänään on kuulkaas vihdoin se päivä kun delegoin kirjanpitoni eteenpäin. Te jotka olette blogiani aikasemminkin lukenut tietävät, että minulle on viha-/rakkaussuhde tähän asiaan. Itselleni kuitenkin uskollisena, en anna kirjanpitoani ihan täysin toisen tehtäväksi vaan annan ainoastaan minulle työläät (toisin sanoen minulle vieraat) vaiheet ammattilaisen käsiin.

Eilen sain kuultavaksi seuraavan sinkkuni masteroidun, elikkä täysin valmiin version. Vaikka rakkaita lapsiaan on vaikea laittaa järkjestykseen on tämä biisi ehdottomasti yksi minun suosikeista levyllä. Biisille on tehty myös loistava remixi jossa on mukana ehkä hiukan yllättävä vierailija!

Nyt tapaamaan kirjanpitäjää ja sieltä kuntokeskus Fressiin hiukan jumppaamaan viikonlopun laivasuklaat pois! ;)