Viikonloppu info!

Viikonloppu meni todella nopeasti! Sain tyttöystäviä kyläilemään ja juhlistamaan kanssani kolmannen sinkun valmistumista. Oli todella hauska käydä vähän tuulettumassa ja hetkeksi hengähtää hyvässä seurassa. On nimittäin taas ollut aikamoinen loppurutistus, koko tiimiltä! Kiitos! <3 Iso kiitos myös Lahden Kokomo Tikibaarille joka piti meidän seurueesta erittäin hyvää huolta!

Eilinen menikin Fressillä viikonlopun herkkuja sulatellessa ja koulujuttujen kimpussa! Tänään vielä 6 sivun loppurutistus tässä muun työn oheella ja illan ajattelin pyhittää karvakuonoille ja pitkälle lenkille!

Me and my ladies wearing ONA Jewlery!

Vaikka kolmas sinkku koputteleekin jo ovella pärjää Hulluksi onnesta erittäin hyvin Suomen Rockhits top 30. Uih! Erikoista mutta mahtavaa, että rockibaarit diggaa! :D Tätä mieltä ollaan Hulluksi onnesta!