Videon editointia

506c7b06c2b2c_kuva.jpg

Tänään kävin Anatom Picturesin konttorilla tekemässä videoon viimeiset viilaukset! Huomenna se pitäisi olla paketissa ja teidän nähtävissä nopeammin kun tiedättekään! Wuhuu!

Taas saa jännittää julkaisua niin, että ei tiedä miten päin olisi. Tuleva sinkkuni on ihanaisen ja lahjakkaan Runotyttöni kirjoittama ja olen erikoisen ylpeä kyseisestä kappaleesta. Tähän kappaleeseen on vuodatettu niin paljon tunteita puolin ja toisin joten toivon, että se kova työ mikä kappaleen eteen on tehty välittyy myös teille.

Eilen tuli hiukan suru-uutinen, nimittäin rumpalini joutuu jalkaleikkaukseen ja pidemmälle sairaslomalle! Onnekseni saatiin kuitenkin jo tänään varmistus tuuraavasta rumpalista joten kaikki sovitut keikat saadaan hoidettua! :)

Nyt kotia karvanaamojen luokse!

Lähetetty iPhonesta