@Luomustudio

Viikonloppu meni todella vauhdilla! Perjantaina kävin heti aamusta uusyrityskeskuksessa pistämässä uuden yritykseni paperit kuntoon. ;) Siitä lisää sitten kun kaikki kunnossa ja homma rullaa! Uusyrityskekusksesta suuntasin vauhdilla Helsinkiin bänditreeneihin. Treenattiin nopsaa akustinen veto luomustudiota varten, jonka kuvaukset alkoivat klo 16. Alunperin oli tarkoitus kuvata Suomenlinnan lautalla mutta huonon kelin ja lautan kovan metelin takia jouduimme kuitenkin siirtymään muualle. Oli todella hauska kuvaussessio ja siitä iso kiitos luomustudion pojille ja omalle rytmiryhmälleni + vierailijoille jotka tulivat vahvistukseksi taustajoukkoihin! Video pitäisi olla nähtävissä kuun lopulla.

Kuvausten jälkeen siirryimme koko konkka ronkka yhdessä syömään, jonka jälkeen käväsin nopsaa katsomassa vielä viimeiset korjaukset musiikkivideoon ennen kotimatkaa. Eilen sainkin sitten vihdoin täysin valmiin version. Olen niin ylpeä videosta! Nyt onkin koko paketti valmis kolmannen sinkun julkaisuun, vain julkaisupäivämäärä puuttuu. Onko ehdotuksia!? ;)

La-Su istuinkin nenä kiinni koulukirjoissa jotta saisin piakkoin koulukirjat lopullisesti kiinni, tai ainakin toistaiseksi! Tämä ja huominen päivä taitaa mennä samoissa tunnellmissa!