Seuraavaan Elämään

Huh! Neljän päivän High Energy Tour takana! Kiitos Tampere, Kuopio, Laukaa ja Turku! Oli todella hauskaa, mutta nyt olen myös todella väsynyt, joten tämä päivä meneekin lähes kokonaan palautellessa. Loppu viikko meneekin taas treenien merkeissä koska, niin kun aikaisemmon kerroin niin valitettavasti rumpalini joutuu sairaslomalle joten meillä on treenit uuden rumpalin kanssa. Sunnuntaina kun olisi Helsingin Musiikki Messuille, ensimmäinen keikka ”uudella” kokoonpanolla. Jännittävää!


Kuva: Riikka Myöhänen

Vaikka itse pidänkin tänään lepopäivän, niin tänään lähtee uusin sinkkuni radioille, joten Sony tiimilläni on puuhaa! Peukut ja varpaat pystyyn, että se sulattaisi musiikkipäälliköiden sydämet! ;) Ilokseni voin nyt myös kertoa, että torstaina julkaistaan myös sinkun video! Lisäinfoa, missä, koska ja miten, tulee myöhemmin!

Tässä uusimman sinkun kansi! ;)