Seuraavaan elämään II

Eilen oli huikean jännittävä päivä kun Seuraavaan elämään musiikkivideo sai ensinäyttönsä! Kiitos siitä ihanasta palautteesta mitä olen saanut, niin biisistä kuin videosta. Lämmittää todella paljon sydäntä!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m1zwf33KudM[/youtube]

Eilen käväsin myös radio Voicen toimituksessa höpöttelemässä jännittyneenä asiaa ja vähemmän asiaa! Videoklippejä voipi katsoa/kuunnella täältä! :) Radioista puheen ollen, tänään kannattaisi kuunnella taas YleX:n uuden musiikin aamuvuoroa. Nimittäin, he soittavat Seuraavaan elämään II ja vihdoin selviää kuka tämä mysteeri feattaaja on! ;)

Toissa päivänä tuli myös erittäin iso ilouutinen liittyen radioihin, nimittäin radio Nova on lisännyt Seuraavaan elämään soittolistalleen (!) joten nyt sitä voi myös kuulla heidän taajuksiltaan!! Jeijjj!

Nyt lumitöihin!

<3 J

P.S. Molempia versioita Seuraavasta elämästä voipi nyt ostaa myös iTunestista, elikkä täältä!