Uusia tuulia…

Huomenna on hauska keikka tideossa! Käydään Puistolan peruskoululla, kitaristini kanssa, soittamassa akustinenkeikka! Mikä sen parempaa kun päästä innostuneen mutta myös erittäin kriittisen yleisön eteen! Totuushan tulee lapsen suusta! ;) Alla myös tiedote liittyen keikkamyyntiini, jossa puhaltaa uudet tuulet!


Kuva: Toma Hakala / Anatom Pictures

TIEDOTE

TANSSIPOPIN UUSI TÄHTI JANNIKA B DEX VIIHDE OY:N KEIKKAMYYNTIEDUSTUKSEEN !

6.11.2012
Tanssipopin uusi tähti JANNIKA B Dex Viihde Oy:n keikkamyyntiedustukseen

Jannika B:n kaikki kolme julkaistua sinkkua ”Onnenpäivä”, ”Hulluksi onnesta” ja juuri julkaistu ”Seuraavaan elämään” ovat nousseet radiohiteiksi ja biisien videot Youtube –hiteiksi. Vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan alkuvuodesta 2013. Albumi julkaistaan Ona -levymerkin kautta. Albumin jakelun huolehtii Sony Music.
Jannika B starttaa samalla myös keikkakiertueen. Keikkamyynnissä Jannika B:n edustus on Dex Viihde Oy:llä.

Jannika B aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti yhdessä tuottaja Jonas Olssonin (mm. Deep Insigth, Superscar) ja lauluntekijä Heidi Maria Paalasen (mm. Jesse Kaikuranta, Annika Eklund) kanssa. Artisti on lähtenyt omin voimin liikkeelle, kerännyt tiimin ympärilleen ja päättänyt toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. “Levy-yhtiötä en edes havitellut, vaan ajattelin paketoida koko jutun omannäköiseksi ja julkaista sen itse. Menestyksen myötä huomasin kuitenkin tarvitsevani isomman tiimin ympärilleni. Yhteinen sävel löytyi Sony Musicin kanssa, jossa motivaatio tehdä töitä yhteisen päämäärän eteen on vahva, Jannika B kertoo.

Jannika B julkaisi itse loppuvuodesta 2011 Onnenpäivä –singlen ja teki huikean työn raivaten tiensä Onnenpäivä -sinkullaan jo mm. YleX:n ja NRJ:n soittoon. YleX:ltä ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti on osoittanut kaikille, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät. Katso Onnenpäivä –video täältä.

Debyyttialbumin toinen single, Hulluksi onnesta, ilmestyi kesäkuussa 2012. Kappale on ensimmäinen sinkkujulkaisu Jannika B:n oman ONA-levymerkin alta. Sen on säveltänyt Lolene Everett & Elias Kapari ja sanat ovat Jannika B:n käsialaa. Kuuntele Hulluksi onnesta-video täältä.

Tuorein sinkkulohkaisu debyyttialbumilta kantaa nimeä Seuraavaan elämään ja on jo löytänyt tiensä Radio Novan ja Radio Aallon soittolistoille! Katso musiikkivideo täältä.

Lähde: DexViihde

2 thoughts on “Uusia tuulia…

  1. Pakko kommentoida tätä kautta kun en dinosauruksena ole naamakirjassa. Tämä 44v pappa on ihan pähkinöinä Seuraavaan elämään-biisin edessä : )Olen musiikin suurkuluttaja laidasta laitaan, metallista suomipoppiin joten vertailupintaa löytyy.
    Siis, kiteytettynä: Seuraavaan elämään on PARAS kotimainen biisi vuosiin. Aivan käsittämättömän koukuttava, upea melodia, upeat sanat, upea lauluääni, upea video. Sanat eivät riitä kertomaan; kylmät väreet menee joka kerta kun biisin kuulee. Onneksi Youtubesta sitä voi kuunnella niin usein kun haluaa ; )
    Loistavaa jatkoa sinulle Jannika, tee lisää laatumusaa, sitä tarvitaan, koska niin paljon kökköä päätyy levylle asti tässä maassa.

    1. Ihana kuulla, että biisi kolahtaa! :) Kiitos todella paljon! Lämmittää! JB

Comments are closed.