Mä oon kolmekymppinen

Eilen kirjoittelinkin, että ”Seuraavaan elämään” voitti radio Suomen taajuuksilla, Levylautakunta ohjelman äänestyksen. Huvittavaa oli teksti joka oli liitettynä minuun! Löydä virhe! ;)

Jannika B (Bergroth) on yrittänyt pinnalle parilla Idols-kaudella ja yhdessä X Factorissa, mutta vaihtoi sitten taktiikkaa ja alkoi pohjalaisella innolla touhuta omaa levyä kooten itse taustajoukot ja biisintekijät. Nyt levy-yhtiönkin kiinnostus heräsi ja esikoinen ilmestyy ensi vuoden alussa. Musikaalinen Jannika on harrastanut 3-vuotiaasta asti tanssia, mutta teini-iässä hän salaa suvulta vaihtoi lauluun. Reilu kolmekymppinen Jannika on saanut YleX:ltä lempinimen ’Tee-se-itse-popitar’.

Äänestyksen tulos ja kommentit voit lukea täältä!

Ikähän on vain numero! Itselläni on tavoite olla lapsellinen vauhtimummo!