Tähtiin kirjoitettu

Eilen kävin MTV3:n kuvauksissa, jossa kuvattiin pieni insertti SOS-Lapsikylän hyväksi. Hauskaa tilanteessa oli se, että tuottaja kuvauksissa oli ystäväni Kokkolasta jonka kanssa ystävystyimme yli 6 vuotta sitten, kun olimme molemmat Belgiassa vaihdossa. Muistan kun pari vuotta sitten, kun vielä molemmat asuimme Kokkolassa, kerroin hänelle halustani toteuttaa unelmani. Ajatuksia vaihdettiin, ideat virtasivat ja illan päätteeksi unelmille skoolattiin!

Kaksi vuotta jälkeenpäin, olemme molemmat ihan eri elämäntilanteissa. Molemmat olemme päätyneet tahdonvoimalla ja rohkeudella elämäntilanteisiin, joille kaksi vuotta sitten skoolasimme. Hauskaa, ja yhtälailla hämmentävää ja kannustavaa. Kaikkeen sitä vaan pystyy jos oikeasti haluaa ja on valmis tekemään sen eteen töitä. Edellistä lausetta olenkin hokenut useasti tässä matkan varrella, mutta välillä epävarmuuden keskellä, sitä niin helposti unohtaa kuinka voimakkaita usko ja tahdonvoima ovatkaan.

Niinkuin blogini nimikin kertoo, minä valitsen kohtaloni. Minä kyllä uskon, että kohtalo on tähtiin kirjoitettu mutta uskon, että se ei tule kotiovelle koputtelemaan, se pitää itse kohdata. Siitä syystä pidän silmät auki, korvat höröllä ja tarraan mahdollisuuksiin kiinni kun niitä eteeni tulee. Jos elämä ei tunnu hyvältä, on sitä luultavasti väärällä tiellä. Risteyksiä elämässa tulee jatkuvasti ja oikeaan päämäärään pääsee ainostaan kulkemalla. Joskus joutuu vaihtamaan suuntaa useampaankin otteeseen mutta, niinkuin tuottaja ystäväni minulle kaksi vuotta sitten sanoi:

”Ihmiset jotka tekevät päätöksiä, vaikka ne olisivatkin vääriä, päätyvät todennäköisemmin haluamaansa tulokseen, kun ihmiset jotka eivät”

Kiitos Niina olen iloinen, että tiemme ovat kohdanneet…useaan otteeseen! :)

Muistakaahan YleX himotuimmat-äänestys! <3

2 thoughts on “Tähtiin kirjoitettu

  1. Erittäin hyvältä kuulostaa ja näyttää! :) Koskas pääsee ihailemaan livenä Oulussa?

    1. Keikkapyyntöja menemään paikallisiin keikkapaikkoihin niin mehän tulemme niin, että pölähtää! :)

Comments are closed.