Matkalla kohti päämäärää

Tänään on ollut 99% konttoripäivä! Vuorossa on ollut mm. kirjanpitoa ja levynkannen tekstien miettimistä. Ja ei, en ole vieläkään päättänyt levyn nimeä. Liika vaihtoehtoja, joka toki on sinäänsä ihan positiivinen pulma. Viimeisen prosentin pyhitin hohtokeilailulle. Erittäin piristävää touhua!

Huomenna onkin taas jännittävä päivä, nimittäin levyni kansikuvaukset. Vaikka jännittääkin, niin tuntuu käsittämättömältä, että tässä vaiheessa tarvitsee periaatteessa ressata ainoastaan vähän tukkaa… jonka ei sinäänsä kyllä pitäisi pätkääkään vaikuttaa levyni sisältöön tai sen laatuun. Pitkä on ollut matka päästä tähän pisteeseen. Paljon se on vaatinut, mutta sitäkin enemmän antanut.

Palasin juuri blogissani vuoden taaksepäin ja sieltä löytyi sopiva blogikirjoitus tähän hetkeen, ”Ei se päämäärä, vaan se matka”. Vuosi sitten valitsemani valokuvaaja, on ottanut kaikki kuvani siitä lähtien ja kuvaa minut myös huomenna.


Kuva: Tom Hakala / Anatom Pictures

P.S. Sain tänään myös viestin Valkeakoskelaisesta tytöstä, joka on syksyllä aloittanut saman artistivalmennuksen jota minä kävin hetkellisesti viime syksynä. Hän on myös avannut blogin, jossa voi seurata hänen tarinaansa artistiksi. Blogi löytyypi täältä! Toivotan Sallalle tsemppiä ja työniloa! ;)

Muistakaahan käydä himoitsemassa! <3