Kansikuvat

Eilen tosiaan kuvattiin pian julkaistavan esikoisalbumini kansikuvat! Minun ei pahemmin tarvinnut miettiä mitään muuta kun paikalle saapumista! Loistava kampaaja/maskeeraaja/stylisti Eva Forsman ja super lahjakas kuvaaja Tom Hakala hoitivat loput. Ammattilaisten kanssa on hyvä tehdä töitä, ja mikä sen parempaa kun he sattuvat vielä olemaan sinulle hyviä ystäviä!

Hiukan esimakua Tomin näytöltä!

Tänään, huomenna ja ylihuomennakin saapi himoita! ;)

Ainiiin, levyn nimi on nyt valittu! Hyviä ehdotuksia tuli tooosi paljon. Tällä kertaa levylle päätyvä nimi tuli omasta lähipiiristä. Huomenna voisinkin jo paljastaa sen ja myös julkaisupäivämäärän! Stay tuned!

1 thought on “Kansikuvat

  1. Vähän menee liian samalla kaavalla noi kuvat. Sinkunkansi taisi jo näytää tuolta pariinkin kertaan? Samoin musavideot on liian samalla muotilla tehtyjä. Koko ajan pitää keksiä jotain uutta. Vaihtaa tekijää, niin tulee erilaista näkemystä.

Comments are closed.