Tiedote!

Tiedote 4.12.2012

Vapaa julkaistavaksi heti

 

JANNIKA B:N DEBYYTTIALBUMI ON NIMELTÄÄN KAIKKI ROHKEUS

Albumi ilmestyy 1. helmikuuta

Seuraavaan elämään–single radiolistan sijalla 7.

 

Kotimaisen popmusiikin uusi tulokas Jannika B on saanut debyyttialbuminsa valmiiksi. 1. helmikuuta 2013 ilmestyvä pitkäsoitto on nimeltään Kaikki rohkeus.

Artisti lähti omin voimin liikkeelle maaliskuussa 2011, keräsi tiimin ympärilleen ja päätti toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. Jannika B:n matkaa on pystynyt seuraamaan hänen blogissaan, jossa hän on myös faniensa kanssa interaktiivisesti pallotellut ideoita ja etsinyt uusia alaan liittyviä yhteistyökumppaneita.

Jannika B aloitti maaliskuussa 2011 bloginsa kirjoittamalla sinne näin; ”Minun unelmani on tehdä töitä sen parissa mitä rakastan. Musiikki <3 Nyt olen vihdoin ja viimein kerännyt kaiken rohkeuteni ja päättänyt toteuttaa unelmani – Aloitan esikoisalbumini teon ilman levy-yhtiötä! Tulen päivittämään projektia ja sen eri vaiheita täällä blogissa. En ole kirjailija, eikä yhdysanat mene aina oikein mutta toivon että voin osoittaa että kovalla työllä ja tahdolla unelmat saattavat toteutua! Keep your fingers crossed!

Nyt reilu puolitoista vuotta myöhemmin debyyttialbumi on valmis.  Jannika B julkaisi itse loppuvuodesta 2011 Onnenpäivä–singlen ja teki huikean työn raivaten tiensä kyseisellä sinkullaan mm. YleX:n soittoon. Hän solmi alkuvuodesta 2012 mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Debyyttialbumi Kaikki rohkeus julkaistaan 1.2.2013 Jannika B:n oman Ona -levymerkin kautta. YleX:ltä ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti on osoittanut kaikille, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

Jannika B aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti yhdessä tuottaja Jonas Olssonin (mm. Deep Insigth, Superscar) ja lauluntekijä Heidi Maria Paalasen (mm. Jesse Kaikuranta,  Annika Eklund) kanssa. Albumi tuotettiin neljän eri tuottajan voimin; Olssonin lisäksi mukana olivat Pekko Haimi, Jani Lagerström ja Ago Teppand.

Jannika B:n kolmas single, Seuraavaan elämään, on noussut jo radiolistan sijalle seitsemän. Single on Heidi Maria Paalasen sävellys & sanoitus ja sen on tuottanut Jonas Olsson ja Jani Lagerström. Katso kappaleen musiikkivideo täältä. Singlestä on myös tehty toinen versio, jossa on mukana Mikko Herranen ja Mighty44.

 

www.jannikab.com

 

Seuraavaan elämään Spotifyssä. 

 

Haastattelut + tiedustelut:

Katja Vauhkonen / Sony Music

Katja.vauhkonen@sonymusic.com

Puh. 0207 421 558

www.sonymusic.fi

 

Keikat: 

Hannu Korhonen / Dex Viihde

hannu.korhonen@dexviihde.fi,

puh. 0440 647 908

www.dexviihde.fi