Lapsonen valmis maailmaan!

Eilen käytiin Sony-tiimini ja keikkaamyyjäni kanssa palaveria siitä mitä tapahtuu kun levyni julkaistaan, koska jotain tapahtuu ja miten se tapahtuu. Paljon ajatuksia ja ideoita heiteltiin ilmaan ja oli mukava huomata, että kaikki olivat samalla sivulla asioiden kanssa. Great minds think a like! ;) Tarkoitus on saada homma kasaan vielä ennen joulunpyhiä jotta voin mahdollisimman pian kertoa teillekin suunnitelmista!

Tänään väkerrän vielä viimeisiä tekstejä levynkansiin ja sen jälkeen saa lapsonen lähteä painoon, jonka jälkeen hän onkin valmis suureen ja pelottavaan maailmaan. Hyvät ovat eväät pussissa, joten olen varma, että hän pärjää mutta jännittää kuitenkin enemmän kun mikään muu tähän mennessä…Olkaa hälle sitten kilttejä ja armollisia!

Eilen oli myös erittäin hyvä juttu tuottajastani ja ns. ”Kokkola ilmiöstä” populaari musiikissa, Keski-Pohjanmaa lehdessä, joten kannattaapi lukea jos sen jostain saat käsiisi! :)

YleX:n himotuimmat äänestys onkin jokapäiväistä puuhaa! Saapi klikkaila täällä!