Kohti uusia unelmia!

Viime viikolla toteutin jälleen yhden pitkäaikaisista unelmistani. Nimittäin, lähdin käymään The Big Apple:ssa, elikkä New York:issa. En ole suuri maailmanmatkaaja koska pelkään lentämistä, mutta kyllä kannatti jälleen kerran päästä peloistaan yli ja uskaltaa. New York oli juuri sitä mitä siltä olin odottanut ja enemmänkin. Hämmentävää oli se, että iso betonikaupunki oli erittäin kotoisa, enkä missään vaiheessa pelännyt, nimimerkillä ”Säikky kotihiiri”. Paljon hienoa tuli nähtyä ja varsinkin musikaalikokemukset olivat huikeita. Kuitenkin, ”Borta bra men hemma bäst!”!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Levyn lähtö painoon hiukan viivästyi viime viikolla, koska unohdin ennen reissuun lähtö lähettää kiitostekstit kansia varten. Nauroin niitä eilen kirjoittaessa, että vaikka luulin, että vaikein levynteossa on jo takana niin olin väärässä. On todella vaikeata saada pieneen plänttiin mahtumaan kaikki ne ihmiset keitä haluaa sydämestä kiittää, jotka ovat tukeneet tai auttaneet minua tässä matkan varrella. Matka kun on ollut kuitenkin lähes 28vuotta pitkä…;)

Sainkin jo eilen kannet tarkistettavaski, ja ne ovat UPEAT! Kiitos Ove!

Huomenna olisi vuorossa Summerin pikkujoulut lähetys, jota voi seurata suorana täältä!

Ensi viikolla olisi vielä yksi radiohaastattelu jonka jälkeen ajattelin vetäytyä pienelle joululomalle joka tarkoittaa, että myös blogi hiljenee hetkeksi. Mutta vain hetkeksi, koska uuden levyn teko on jo alkanut ja haluankin tässä ja nyt muistuttaa, että jos olet musiikkialan nousevia tähtiä ja haluat päästä näyttämään kyntesi ja mukaan JB-tiimiin niin ota rohkeasti yhteyttä info@jannikab.com!! Kohti (uusia) unelmia siis!! ;)

Jälleen olisi uusi viikko ja uudet kujeet YleX-himotuimmat äänestyksessä!