Jännitystä, draamaa ja täydellistä seuraa!

Uuden vuoden päivästä lähtien olen ollut kipeä! Tottakai, koska nyt ei missään nimessä saisi olla kipeä. Levyn julkaisuun on vajaa kuukausi ja minulla olisi monia asioita hoidettavana, puhumattakaan keikkojen (joita olen niin kovasti odottanut) hoitamisista. Jälleen kerran uskon vahvasti, että tämä on korvien välinen juttu joka liittyy jännitykseen! Koska mitä lähemmäksi julkaisupäivä 1.2.2013 tulee, sitä enemmän olen kauhusta kankeana ja sitä suuremmaksi kaktus kasvaa kurkussa.

Eilen kävin kuitenkin nopeasti pyörähtämässä Helsingissä, Kotivinkki-lehden haastattelussa. Toimittaja oli kuin vanha tuttu ja kävikin ilmi, että meillä on yhteisiä tuttuja kotikonnuillani! Maailma on todella, todella pieni ja hyvä niin, koska minulle se luo turvallisuuden tunnetta eikä jännitys saa liiallista otetta. :)

Tänään aamulla flunssani oli entistä pahempi. Koska kotikonstit ”Lepoa, lämpöä ja rakkautta” eivät nähtävästi enää tehoa, kävin lääkäriltä hakemassa vahvempia myrkkyjä! Lääkärin sanojen mukaan, ”tämä tappaa kaiken”! Hyvä niin, kunhan vaan itse pysyn vielä pystyssä! ;)

Nyt kuppi kuumaa ja kohti Wisteria lanea, täydellisten naisten seuraan!

Alla minun omat täydelliset naiset jotka ovat auttaneet ja tsempanneet minua niin urallani kuin elämässäni! Kiitos! <3

Täydelliset naiset

P.S. Minä ja Seuraavaan elämään a.k.a ”Seuris” ollaan mukana niin YleX:n himotuimmat äänestyksessä kuin NRJ:n top10 äänestyksessä! Vink, vink!! ;)