Heureka!

50faf717cc52d_kuva.jpg

Terveiset Haapavedeltä! Tänään ollaan keikalla Arizona nimisessä yökerhossa. Roudaus on jo tehty joten nyt on hetki aikaa hengähtää. Sen verran on ollut menoa ja meininkiä tässä viime päivät, että olen viettänyt enemmän aikaa ratin takan kun esim peiton alla. Mutta kun on kivaa ja matkaseura loistavaa, niin ei pääse väsymys painamaan.

Torstaina tehtiin nopea pisto keikalle Poriin, perjantaina kävin matkamessuilla Iskelmä radion haastattelussa ja esiintymässä kotikaupunkini, Kokkolan todella hienolla ”kojulla”! Illaksi ajeltiinkin vielä Alavudelle keikalle jossa tapasin syötävän suloisen ryhmän nuoria, joiden kanssa juttelin hetken keikan jälkeen. Yksi tytöistä haaveili laulajanurasta ja kyselikin minulta vinkkejä päästäkseen lähemmäksi unelmaansa. Tilanne oli siksi huvittava koska hänhän oli minä, kaksi vuotta sitten! Missä vaiheessa minä olen siirtynyt vinkkien kyselijästä, niiden antajaksi? Tämän hetkinen tilanteeni on jotenkin niin absurdi, että en ole kerennyt tajuamaan, että tällä hetkellä teen ja elän sitä unelmaa jonka eteen olen uurastanut kuin hullu tiedemies konsanaan!

Moni ei uskonut, että tekisin läpimurron mutta kiitos niiden jotka uskoivat ja pähkähullun tiimini olen saavuttanut sen tilanteen, että kun levyni ”Kaikki rohkeus” tuli eilen iTunesiin ennakkomyyntiin nousi se heti top 10, sijalle 2!!

Heureka! Olen löytänyt onneni!

Lähetetty iPadista