Vihatuin ja rakastetuin hittiartisti?

Tänään on taas ollut hulivili päivä! Toisin sanoen, olen mennyt pää kolmantena pitkin Helsingin liukkaita katuja! Aamu alkoi Suomipop haastattelulla, jatkui Anna-lehden haastattelulla, sieltä junalla Pasilaan YleX:n viikon albumi haastatteluun, josta tuhatta ja sataa, kampaajan kautta, Me naiset-lehden haastatteluun!

Meinasi jo välillä unohtaa missä mennään! Mutta hauskaa oli ja taas olen tavannut loistavia toimittajia ja mahtavia ihmisiä ammatin takaa!

YleX:n viikon albumi-haastattelu starttaa maanantaina 28.1 klo 10:00-11:00 ja jatkuu aina perjantaihin saakka, samalla kaavalla! Ohjelmassa Juhani Kenttämaa soittaa joka päivä yhden uuden, valitsemansa biisin Kaikki rohkeus-levyltäni, josta minä sitten jotain höpisen! Kannattaapi siis olla kuulolla!

Tällainen pieni juttu oli viikonlopun Valo-liitteessä!

Janniak B vs. Petra
Jannika B vs. Petra

 

Jannika B  Valo-liite

Ps. Olen vihdoin siirtynyt ”tälle vuosituhannelle” ja ottanut Instagramin käyttöön!!! Minut löytää nimellä JannikaBOfficial!