UMK

Eilen kävin katsomassa UMK:n karsintalähetystä oikein paikan pällä ja sehän oli vallan viihdyttävää!  Tuoretta, hyvää musiikkia ja uusia loistavia artisteja ja bändejä! Sai taas oikein kunnon inspiraatiopureman musiikintekoon!!

Vaikka koko illan esiintyjäkaarti oli huikea, niin kyllä oman kylän poikia pitää aina kannustaa hitusen enemmän kuin muita!! ;)

UMK

Tänään olen nettishoppaillut vaatteita levyjulkkareihin ja tehnyt konttorihommia taas niin paljon, että pyöryttää! Nyt lähdenkin vastapainoksi Fressiin jumppailemaan ja reeboottaamaan pään ennen illan Järvenpään keikkaa! Nähdään siis illalla Fridassa!

P.S. Tänään fyysiset levyni ovat saapuneet! Iiiiiik!!

P.S.S. Kuinka moni kuuli tänään YleX:llä uutta matskua tuorelta ”Kaikki rohkeus”-albumiltani? ;)

P.S.S.S YleX:ästä puheen ollen, käykäähän himoitsemassa!