Kuuntele levy ennakkoon!

Huomenna, huomenna se tapahtuu! Nimittäin ”Kaikki rohkeus”-albumini, esikoiseni, unelmani on kuultavissa ennakkoon YleX:n sivuilta ja Spotifyn ihmeellisestä maailmasta! 

YleX:n uuden musiikin aamu vuorossa, Juhani Kenttämaa soittaa huomisesta lähtien koko viikon ajan levyäni. Joten, kannattaapi olla kuulolla ja pistäkäähän Juhanille biiseistä risuja ja ruusuja!

Tänään minulla piti olla löhöpävä, mutta se muuttui hyvin nopeasti. Olen nimittäin pähkäillyt keikkojan kulurakennetta ja miettinyt miten sen saisi järkeväksi. Keikat ovat parasta mitä tiedän, eikä sitä rahasta tehdäkkään, mutta pyhällä hengellä on vaikea maksaa keikkailusta koituvat kulut, jotka ovat aloittelevalla artisilla täysin samat kuin konkarikiertäjillä. Excel-taulukoiden täyttäminen ja kaavojen tekemine ym. ei ole sitä mitä artistina kuvittelin tekeväni, mutta mitä sitä ei tekisi jotta minä ja rytmiryhmäni päästään tekemään sitä mitä rakastetaan, elikkä esiintymään teille ympäri Suomea!

Sain ystävältä asiaan sopivan tiskirätin!

Keikkaa pukkaa

Keikkailusta puheen ollen, jos sinulla sattuu makaamaan loistava keikkaluun sopiva minibussi/bussi ylimääräisenä nurkissa, tai olet käsistäsi kätevä ja loihdit sellaisen kädenkäänteessä, niin ilmoituksia tänne! :D Hakusessa olisi myös bussikuski joka omaa muita taitoja esim. paitamyyntiä tai on muuten vain vihdyttävä!

Ryhmässä on myös tilaa työharjoittelijalle (K18)! Joten jos opiskelet jotain alaan liittyvää tai olet vain alasta kiinnostunut voipi kyselyä laittaa sähköpostiin info@jannikab.com!