Suuria tunteita kuvina!

Kova on ollut henkinen pyöritys tässä viimeiset päivät. Tunteiden vuoristoradassa päätä huimaa mutta mahan pohjalla kuitittaa ja olen nauttinut täysillä joka hetkestä. Perjantain levyjulkkarit Apollossa olivat täydelliset. En olisi osannut edes unelmoida moisesta! Kiitos! Chaos tube tarjoilee mahtavia keikkakuvia illasta! Kiitos Tiia! :)

ApolloJB
Kuva: Tiia Santavirta

Eilen käytiin keikalla Virroilla, ja olin niin otettu lämpimästä vastaanotosta, että edes kylmä ja pitkä ajomatka kotiin ei haitannut sen jälkeen! <3 Tänään olin mukana YLeX:n uuden musiikin ratsiassa, jonka voi jälkikäteen kuulla täältä. Reino oli hiukan hankala, vai mitä mieltä te olette? ;) Ensi viikko on taas täynnä uusia kujeita, joten tämän illan pyhitän pyykinpesulle ja karvakuonoille! Leppoisaa sunnuntaita!

P.S.  YleX:llä saa myös tykkäillä!