Tarina unelmista

Haluan kertoa teille tarinan unelmista!

Olipa kerran teinityttö ja vähän vanhempi tyttö jotka tapasivat yhteisillä balettitunneilla. Teinitytön suloinen ja energinen olemus kiinnitti vanhemman tytön huomion, kun teinityttö yrittä tarmokkaasti puhua pukuhuoneessa ruotsia, joka ei missään nimessä ollut teinitytön äidinkieli.

Vuodet vierivät ja vanhempi tyttö sai mahdollisuuden päästä työskentelemään vaateliikkeen myymäläpäällikkönä. Ensimmäisten työtehtävien joukossa oli löytää hyvä työntekijä. ”Kuka olisi suloinen, energinen ja uskaltaisi myös palvella ruotsinkielellä tarvittaessa”. Siinähän se vastaus oli!

Ei mennyt viikkojakaan, kun teinityttö oli jo nuoresta iästä huolimatta loistava, vastuuntuntuinen ja todella pidetty töntekijä. Napakymppi!

Monet päivät tuli laatikoita purkaessa juteltua siitä, mitähän sitä haluaisi tulevaisuudelta. Molemmilla oli unelma, teinitytön sydän sykki tanssille kun taas vanhemman tytön pilvilinna oli rakennettu musiikkiuran ympärille! Silloin ne tuntuivat kaukaisilta päiväunelmilta.

Mutta kuinka ollakkaan. Neljä vuotta myöhemmin, kovan unelmoimisen ja sen eteen tehdyn työn tulos näkyy molempien elämässä. Teinitytöstä on kasvanut upea ja kaunis ammattitanssija/koreografi ja vanhempi tyttö elää unelmaansa laulajana.

Viime viikon perjantaina teinityttö ja vanhempi tyttö seisoivat samalla lavalla.

Tarinan sanoma on ”uskokaa itseenne ja toteuttakaa niitä hulluimpiakin unelmia” Sitä ei koskaan tiedä mihin se johtaa!

 

Unelma

Kuva: Tiia Santavirta