Kultalevy

Ei, valitettavasti en (vielä) saa ripustaa ”Kaikki Rohkeus” kultalevyä seinälleni. Mutta sitäkin arvokkaamman kultalevyn kylläkin. Nimittäin levyjulkkari tilaisuudessa ihana rytmiryhmäni antoi minulle omatekoisen kultalevyn, jonka laatassa luki ”ONNEA LEMPEÄ JOHTAJA”! Olen todella liikuttunut heidän eleestä ja kiitollinen siitä, että olen saanut niin upean matkaperheen! Kiitos pojjat!

Kultalevy

Lempeä johtaja

Tänään ollaan rytmiryhmän kanssa keikalla Kaapelitehtaalla, Youtuben järjestämässä yksityistilaisuudessa! Sitä ennen käyn tekemässä kivan tyylihastatelun Iltasanomien uudelle Tyyli.com sivustolle! Huomenna ollaankin radio Novan live stagella! Joten radio auki klo 13:00 ja jälkeenpäin sen voi myös kuulla ja nähdä täältä!

P.S. Jotta mahdolliseti vielä joskus voisin nostaa sen vähäpätöisemmän kultalevyn seinälle niin siinä voisin tarvita teidän apuanne! ”Kaikki rohkeus”-esikoiseni löytyy kaupoista ja virtuaalisesti sitä voipi ostaa alla olevista linkeistä!

iTunes
Nokia Store
MTV3 Download
NRJ Kauppa