Hurja on meno!

Eilen oli tosiaan Youtube.fi lanseeraus tilaisuus jossa esiinnyimme rytmiryhmän kanssa. Huikean hauskaa oli vaikka vähän flunssatauti häiritsikin itse suorittamista, mutta se ei menoa haitannut! Tänään käytiin koko konkkaronkka radio Novan taajuuksilla laulelemassa. Tuli siinä samalla vähän höpötettyäkin jotain ohi mennen ja ohi suun! Mut sellaista se välillä on ”ja mä puhu ei luonto oo hiljaa”! ;)

Juuri ajoin Helsingistä kotia ja illalla hyppään taas junaan ja suuntaan kohti Helsinkiä! Huomenna minua voi nimittäin katsoa MTV3 Huomenta Suomi ohjelmasta klo 7:50, kun juttellen mokaamisesta!

Ohjelmasta lähden vauhdilla junalla Seinäjoen MARS-tapahtumaan jossa voi seurata livenä, kun tulevalle albumilleni loihditaan hittejä! ;)

”Hittitehdas Live

Joukko taitavia biisinkirjoittajia avaa luomisprosessiaan Hittitehdas Live –sessiossa. Lupaavat uudet musiikintekijät työskentelevät ryhmissä, tehtävänään tuottaa päivässä kappale musiikkiteollisuuden tarpeisiin. Hittitehdas Livessä kirjoitetaan biisejä mm. Jannika B:lle. Hittitehdas Livessä luomistyötä dokumentoidaan työn edetessä ja MARS-yleisö pääsee seuraamaan mitä co-writing itse asiassa on. ”

Kova on meno, mutta hymy ei hyydy koska te ihanat annatte rutkasti energiaa! Ensi viikko taas hidastetaan!

Hymy

Huomenna saan myös jännittää esikoiseni myyntietoja! Jos jokin on jännä, niin se! ”Kaikki rohkeus” esikoisalbumi kaupoissa ympäri maan ja ostettavissa myös cyber maailmasta mm. iTunesista!