Emma-gaala 2013

Viime viikolla käytiin juhlistamassa Emma-gaalassa! Minulle Emma-gaalassa on tietty taika koska siellä se inspiraation ja hulluuden tartuttama musiikkikärpäinen minua aikoinaan puraisi niin, että ”vanhaan” ei ollut enää menemistä! Katsoin silmät suurena ja sydän pakahtuen ilosta kun vihdoin tajusin, että musiikki on se rakkaus joka tekee minusta elävän. Siitä se ajatus sitten lähti ja tänä vuonna blogini viettää 2-vuotis syntymäpäiviäänsä.

Lue myös viime vuoden Emma-gaalasta täältä ja jälkipuintia täältä! Vuodessa on sattunut ja tapahtunut vaikka ja mitä! :)

Kaksi edellistä vuotta olen ollut yleisössä, tänä vuonna vieraana jospa ensi vuonna nousisin lavalle asti! Ja tietty toivottavasti ihan luvalla.

Ihanan asuni on suunnitellut Elina Leppälä. Hiukset ja meikki ovat hovikampaaja /-maskeeraajani Eva Forsmanin käsialaa. Ripset & kynnet ihanainen Nana/My Illusion.

Emma Gaala
Kuva: XTyyli

Lue mekon tarina täältä

Itselläni oli myös syntymäpäivät viime viikolla ja haluankin kiittää kaikkia onnittelijoita! Jälleen kerran saan todeta, että vanheneminen on hienoa, koska olen taas saanut elää ja kokea vuoden verran lisää mahtavia juttuja ja tavata hienoja uusia tuttavuuksia.

Onnea

 

Kiitos Mirja ihanasta kortista!! Se toimii minulla kirjamerkkinä! <3

1 thought on “Emma-gaala 2013

  1. Ooh!! Mun suu loksahti just isosti auki! Siistiä et onnittelukortista oli iloa ja se löysi tiensä hyötykäyttöön!
    <3
    Oli ihanaa tavata! ((:

Comments are closed.