Voita ilta minun ja Adam Lambertin kanssa!

Sain eilen kätösiini kaksi lippua lähes loppuunmyydylle Adam Lambert keikalle, joka järjestetään viikon päästä perjantaina 22.3 Hartwall-areenalla. Itselleni se on huikea ilta, koska tulen nousemaan samaisen areenan lavalle lämmittelemään lauteet itse päätähdelle. Kuvitella, pohjanmaan jääräpää tyttö ja Suomen unelma vävypoika, se maailmantähti samalla lavalla!!!!

Eilen sain myös kuvan tulevasta esiintymisasustani ja tänään pääsen sitä sovittamaan. Se on suoraan unelmistani, kirjaimellisesti, koska näin asusta unta viikko sitten. :D

Koska ilta tulee olemaan minulle todellinen unelmien täyttymys kokonaisuudessaan, haluaisin myös toteuttaa pienen palan minun todellisen fanin unelmaa. En pelkästään lahjoita lippuja keikalle, vaan haluan viedä sinut ja ystäväsi ”kahville” ennen keikkaa tai keikan jälkeen!

Homma on hyvin yksinkertainen: Ota kuva ”Kaikki rohkeus”-levystäsi tai kuvakaappaus ”Kaikki rohkeus” virtuaali ostoksestasi (esim. iTunes, tai muun vastaavan sovelluksen). Liitä kuva facebookissa Jannika B Official sivulle tai linkitä kuvan osoite (url), alla olevaan kommenttikenttään. Kerro minulle myös terkut mistä juteltaisiin kahvikupin äärellä! Sunnuntai 17.3 on viimeinen päivä liittää kuva ja terveiset. Unelmalippujen uusi omistaja ilmoitetaan hänelle henkilökohtaisesti, maanantaina 18.3!

Kuva ja terkut omalla tyylillä, mutta tästä mallia tarvittaessa! Helppoa kuin heinänteko!

Kuvakaappaus puhelimen iTunes ostoksesta!

Kuvakaappaus iTunes

Levy

Levy

1 thought on “Voita ilta minun ja Adam Lambertin kanssa!

  1. Kuva tulossa myös, mutta kahvilla kanssasi haluaisimme jutella unelmista; niistä suurista ja ihan pienistä. Mitä sinä olet saavuttanut ja mistä me haaveilemme. Miten unelmat kantavat arjessa ja miltä tuntuu, kun on saavuttanut jotain kauan haaveilemaansa. :)
    Liitämme vielä kuvankin, kun levysi matkustaa tyttöystäväni luota luokseni. <3

Comments are closed.