Musiikkivideo!

Tänään olen palaveerannut mahtavan Sony tiimini kanssa, hoitanut kirjanpitoa ja muita käytännön asioita! Huomenna on sitten mukava lähteä taas viikonlopuksi keikoille kun ei tarvitse miettiä ja murehtia ”työasioita”! Huomenna vuorossa Teuva ja lauantaina kotipaikkakuntani Kokkola!

Huomenna on myös erityispäivä, nimittäin uunituore musiikkivideoni julkaistaan!!! Suosittelen seuraamaan heti aamusta, Jannika B Official sivua Facebookissa! Varsinkin Haapavesiläisten kannattaa olla silmä tarkkana!! ;) Hihiihii!!

Musiikkivideo on tehty uusimmalle sinkkulohkaisulleni Pohjanmaan tuulia jonka olen saanut tuparilahjaksi ihanaiselta Runotytöltä! Kappale on minulle erittäin rakas ja muistuttaa minua juuristani ja samalla siitä matkasta jonka olen kulkenut päästäkseni tähän pisteeseen, kun saan elää unelmaani täysillä!

Kuvakaappaus videosta!
pohjanmaan tuulia

Musiikkivideon on ohjannut, kuvannut ja leikannut superhyper lahjakas Jenni Salonen / Anatom Pictures!

Muista Lambert-kisa!!