Täysi jäätyminen!

Tänään lähdin heti aamusta käymään Helsingissä, hovikampaaja Evani luona laittamassa vähän lisää pinkkiä tukkaan, huomista keikkaa ajatellen. Yleensä hoen, että tukka hyvin, kaikki hyvin. Nyt on tukka hyvin, mutta kuitenkin huomaan olevani jonkun sortin paniikin vallassa. Ajatus kimpoilee ja mahassa muljahtelee vähintäänkin koripallon kokoinen möhkäle. Aikaisemmin kahvilassa tapaamani Iltasanomien toimittaja luulee mitä todennäköisemmin minun seonneen, kun suuni kävi valtoimenaan ja kädet huitoivat kuin Bruce Lee:llä konsanaan. Kaiken takana ei ole nainen, vaan huominen keikka Hartwall Areenalla. Minä, Suomen musiikkimaailman keltanokka, saan nousta lämmittelemään maailmantähti Adam Lambertia. ”Pidä pää kylmänä, hyvin se menee!” Tällä hetkellä täysi jäätyminen on todennäköisempää kuin se, että osaisin pitää pääni kylmänä. Mutta, vaikka pelottaa niin olen todella innoissani! Minulla on mahtava rytmiryhmä tukenani lavalla ja toivottavasti moni teistä lukijoista lavan edessä kannustamassa.

Tässä sneak peek asustani joka on Anne-Mari Pahkalan suunnittelema!

Puku

Keikan jälkeen jatkammekin matkaa Hämenkyröön jossa esiinnymme Venttiilissä! Tulkaahan sinne ihmettelemään jos ette pääse Hartwall Areenalle.

Äänestyksiä käynnissä!!

Iskelmä lista
NRJ top 10