Julkinen palvelu!

Minua huvittaa ja samalla surettaa se, että kun olet julkisessa ammatissa niin se tarkoittaa automaattisesti monien silmissä sitä, että olet julkinen palvelu… vähän niinkuin julkinen vessa. Kaikki saavat käyttää sitä tarpeidensa mukaan! Julkisen palvelun tarjoaja päättä maksaako sisälle vai ei ja kuinka sitä ylläpidetään ja kävijät päättävät miten sitä kohdellaan. Vessa polosella ei ole asiaan sanomista, vaan ottaa vastaan sen mitä tulee koska ilman käyttäjiä olisi vessa tarpeeton.

Tämä on nyt hyvin, hyvin karrikoitu vertauskuva…mutta ei se kaukana ole! Joten, te (liian useat) nuoret jotka haaveilette julkisesta ammatista hinnalla millä hyvänsä, suosittelen punnitsemaan asiat tarkoin! Kaikella kun tosiaan on hintansa!

Tämä kyseinen aihe pyörii välillä, enemmän tai vähemmän, ajatuksissa! Viikonlopun tapahtumien johdosta tänään taas hiukan enemmän! Huomenna olenkin lähdössä Ikaalisten Artistivalmennukseen kertomaan artistin urasta, joten mikä olisikaan sen parempi opetus kuin karu totuus! ;)

Itselläni on kuitenkin ollut se onni, että lähes tulkoon joka keikkapaikalla on ollut mitä parasta kohtelua niin järjestjiltä kuin yleisöltä! Siitä olen kiitollinen ja hyvin onnellinen ja siitä hyvästä olen myös valmis ”hyväksymään” kaikki ”Beibe”-kommentit, peffan puristelut ja yölliset roudaukset puoliunisena 20h tunnin työpäivän päätteeksi ym.! Se on osa sitä hintaa minkä minä maksan saadakseni tehdä unelmatyötäni, leipätyönä. Ja olen luvannut itselleni, että siinä vaiheessa kun hinta menee liian korkeaksi eikä enää naurata, niin on aika siirtyä kohti uusia haasteita.

Toistaiseki hymyilyttää aika paljonkin! ;)

Rumputaiteilija

Lappeenrannan yleisölle erikoismaininta lauantain keikasta!!! Olitte mahtavia vaikkakin meillä oli kaikennäköistä pientä pulmaa ratkottavana keikan aikana!!! Kiitos siitä!! <3

PS. Huomenna aamulla 10:45-11:00 voitte äänestää "Pohjanmaan tuulia" soimaan Iskelmän taajuuksille täältä! Äänestys löytyy aina sivun oikealta puolelta!!! Kiitos ja PUS!!