Yksi osa kerrallaan!

Joka päivä teen hirmuisesti töitä musiikkini ja urani eteen mutta työmäärään nähden, varsinaista näkyvää tulosta ei kuitenkaan saa päivittäin. Se on todella turhauttavaa tällaiselle hätähousulle niinkuin minä. Siksi olenkin keksinyt ”selviytymistavan” joka tsemppaa eteenpäin!

Kun tuntuu, että mistään ei tule mitään vaikka kuinka tekisi töitä, on hyvä tehdä jotain, joka selvästikkin tuottaa heti tulosta tekemällä! Esimerkiksi, eilen siivosin koko huushållin! Kotini siivous käy ihan kuntoilusta joten epätoivon hetkillä kun selkäni huusi hoosiannaa muistutin itselleni siitä palkitsevasta tunteesta joka minut valtaa kun urakka on ohi! Siivoan huone kerrallaan ja noin 3h myöhemmin puhtaan raikas lopputulos valkenee ja urakka on valmis!! TYÖVOITTO!

Iltapuuhasteluksi otin hiukan mielekkäämmän puuhan, nimittäin koristelin vanhan paitani kivillä! Homma ei niinkään vaadi fyysistä jaksamista, mutta kärsivällisyyttä kylläkin! Yksi osa kerrallaan ja pikkuhiljaa, 30minuuttia jälkeenpäin, paita on valmis !

Yksi osa

Yksi huone, osa, nuotti tai sana kerrallaan….pikkuhiljaa se valmistuu ja työntulos tulee näkyviin! Joskus siinä menee 30min, joskus 3h ja joskus vuosia. Kunhan muistaa, että tekemällä sitä tulosta tulee, ei odottamalla! Tai niinkuin bändini kosketinsoittaja aina sanoo…pitää olla kentällä, jotta voi tehdä maaleja.

Tänään on taas uusi äänestys Iskelmän keskipäivässä, nimittäin Sinun valintasi! Äänestys joka löytyy sivun oikeasta laidasta alkaa n. 11:10 ja päättyy 11:28!! Kiitos hirmuisesti tuesta!! <3