Vaaleanpunainen unelma ja leikisti kuollut pötkö!

Tänään ja eilen on ollut minun totaalinen huoltopäivä! My Illusionin ihana Nana loihti upeat kynnet ja räpsyttimet, kun taas Studio TPP:n Tiinan hoivissa hiukseni saivat SUPER makeen vaaleanpunaisen värin ja pituutta tuli lisää BPhair:in avulla!! Olo on kuin merenneidolla! Huomenna onkin nyt mukava mennä Kauneus&Terveys-lehden haastatteluun kun on naama ja tukka kuosissa.

Huoltopäivä

Sitä ennen tapahtuu kuitenkin jotain käsittämätöntä, nimittäin minä ja karvanaama Sputti ollaa mukana radio NRJ:n aamussa klo 9:00 kun siellä vietetään koirapäivää! Käsittämätöntä on se, että me osallistumme agility-kisaan. Kumpikaan meistä, en minä eikä koira, olla koskaan edes nähty agilityä muuta kuin kuvissa! Yritimme äsken harjoitella hiukan mutta Sputti leikki mielummin kuollutta ja heitti yläfemmaa. Hyvä tulee! :D

"Agilityä"

Huomenna saisi taas 12:25-12:40 äänestää ”Pohjanmaan tuulia” radio Iskelmän äänestyksessä! Kaunis kiitos ja niiaus! <3