MM-Kisahuuma TARTTUU MUHUN!!

Tänään on onnenpäivä!! Ensiksi pieni juoksutreeni Naistenkymppiä varten, joka muuten lähenee kovalla vauhdilla! Iiik!! Toiveissa hyvä keli ja mahdollisimman vähän siitepölyä! T: Astmaatikko

Sitten suuntana onkin kaunis pääkaupunkimme ja Hartwall areenan Hockey Garden, jossa klo 19:00-19:30 laulaa luikautan muutaman kappaleen. Laulutuokion jälkeen pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni seuraamaan MM-jääkiekkoa livenä!! Jipii!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EBBOEP9C5LM[/youtube]

Uusin singel-lohkaisuni TARTTUU MUHUN löytyy nyt myös YouTuben ihmeellisestä maailmasta! Samoin kuin iTunesista, Spotifystä, Nokia Music Storesta yms. Joten eikun latailemaan ja kuuntelemaan! Itse latasin ja kuuntelin tänään julkaistut, Antti Tuiskun – Toisenlainen tie ja Mikael Gabriel – Mun maailma! Suosittelen!

Ajattele jos maailmassa ei olisi musiikkia? Mitä musiikkia sinä viimeksi ostit? Tekijänoikeus.fi