Olo tyhmä niinkuin -95

Eilen oli huikea kamppailu Hartwalla areenalla kun Suomi jellonat kohtasivat Venäjän pojat jääkiekossa! Niinkuin eilen jo kerroin, en ole koskaan aikaisemmin MM-lätkä livenä nähnyt ja voin luvata, että tämä EI ollut ensimmäinen ja viimeinen kerta! Kokemus oli mitä mahtavin!!!

Leijonat

Kuvassa taitaa olla muutamakin tyyppi joiden ”olo on tyhmä niinkuin ysiviis”!

Akustinenveto Hockey Gardenissa ennen matsia oli myös mahtava kokemus. Täysi teltta leijonapaitaista väkeä, joista joka ikinen oli todella hyvällä tuulella! :) Pelin jälkeen kerettiin vielä nippanappa takaisin Päijät-Hämeeseen, katsomaan Redraman keikka joka oli todella hyvä! Suosittelen lämpimästi menemistä, tämä tuleva maailmantähden keikalle jos sellainen mahdollisuus aukeaa!

Tänään ajattelin lähteä seuraamaan KIDSing-semifinaalia jossa Lisette Tiks laulaa Hulluksi onnesta-kappaleeni!

Lue Leijonat.fi sivustolta: Jannika B on innokas kiekkofani