Think Pink!

5195fb6b3fce4_kuva.jpg

Tänään on ollut tukkapäivä! Eilen oli huikea Suomipäivä!! Leijonat pelasivat itsensä neljän parhaan joukkoon MM-lätkässä ja Suomen DingDong pellavapää, pussasi itsensä Euroviisujen finaaliin! Hyvä te, hyvä me, hyvä meidän joukkue!

Vaikka isänmaallinen olen ja toivon Suomelle huikeaa viisumenestystä, olin aivan myyty Norjan edustuskappaleesta ja -esiintyjästä! Hän oli kuin viikinkienkeli ja kappale oli sekoitus Björkiä, Depeche Modea ja ripaus Massive Attackiä joka iski jonnekin syvälle! Iso peukku!

Nyt istun junassa menossa keikkabussille, josta matka jatkuu Kauhavalle!! Parin viikon bändikeikka-tauon takia jänskättää taas hitusen enemmän kuin normaalisti. Mutta sitäkin enemmän olen intoa täynnä! Nyt alkaapi kesärupeama 2013 joka jatkuu aina elokuun puoleen väliin. Kurkkaa keikkakalenteriin missä ollaan ja milloin ja tule segoilemaan kanssamme!! Kesä, kesä, kesä!!!

Eilen heräsi taas ajatus, mitä jos sitä itsekkin osallistuisi UMK-kilpailuun? Mitäs tuumaatte?

Ihanan pinkkiä ja aurinkoista viikonloppua!!!

PS. Tänään äänitetään jotain ihan muuta, nimittäin räppiä!! Yo!!

Lähetetty iPhonesta