Mun kroppa!!

519dbf5b12b86_kuva.jpg

Huomenta Suomi!! Täällä juon aamukaffettani sateisessa Helsingissä. Mutta sadehan ei siitepölyallergikkoa haittaa. Varsinkin kun tänään on luvassa lehtikuvaukset!

Eilen kävin iltapäivästä Voicella haastattelussa ja illalla antamassa, Norpparokissa tukeni Norpille! Nyt toivoisin, että antaisitte arvostusta omille kropillenne ja kävisitte tutustumassa ”Mun kroppa. Mä päätän.” – sivustoon! Kampanjaa tukee minun lisäkseni moni muu suomalainen muusikko, poliitikko jne. Liity sinäkin tukijoukkoihin ja jaa tärkeää sanomaa myös ystävillesi!!

MUN KROPPA!

Tykkää Facebookissa! MUN KROPPA!

Nyt jumppakamppeet niskaan ja kohti Kampin Fressiä!

Hyvää päivää!!

PS. Huomenna julkaistaan hyviä uutisia joten olkaahan kuulolla!! ;)

PPS. Voicen juontajat Noora ja Lauri ovat ihania ja todella ammattitaitoisia!!! Kiitos siis hyvästä haastattelusta!!

Lähetetty iPhonesta