Hörökorvat!!

Eilen oli taas Helsinkipäivä kun kävin kirjoittelemassa uutta materiaalia. Vastassa oli ihan uusia tyyppejä, joten jännitti kamalasti mutta kyllä siellä kappale syntyi! Eikä ne tyypit ollut onneksi yhtään pelottavia, päinvastoin! ;)

Tämmöisiä mukavia aarteita oli eilen tipahtanut postilaatikkoon! Lehtijuttu on luettavissa uusimmassa Kauneus & Terveys lehdessä! Levyt ovat kokoelmalevyjä, joista löytyy minun kappaleitani!

Kauneus&Terveys

Lehden sisällysluettelossa oli maailman piristävin ja kannustavin viesti, jutun valokuvaajalta!!!!

Tunnustus

Eilinen ilta olikin eilen vapaa, joten sain ihanan ystävän kyläilemään ja käytiin katsomassa Teflon Brothersien meno, ja olihan siinä meininkiä. Kiitos Pyhimys, Heikki Kuula ja Voli vieraanvaraisuudestanne. Tullaan toistekkiin vaikka ei kutsuttaisikaan!