Stara

51a854a7b0086_kuva.jpg

Metropoli-lehti muuttuu Staraksi kesäkuusta lähtien ja minulla on kunnia olla kansikuvatypykkänä!

Olen tämän viikon hiukan höllännyt ja pitänyt lomaa internetistä. Olen lukenut Madonnan elämänkertaa. Ilokseni olen saanut lukea, että Madonna teki uransa alkuaikoina ihan samaa kuin mitä minä aloittelevana artistina. Hän tapasi musiikkialan vaikuttajia, joilta imi alaan liittyvää tietoa ja sai samalla tuotua esille omaa unelmaansa. Madonnalla oli vahva visio ja kunnianhimo saavuttaa unelmansa. Niin myös minulla.

Selailin blogiani taaksepäin. Tasan kaksi vuotta sitten tapasin Disco Ensemblean pojat jotka antoivat minulle vinkin biisintekoon ”Kiva koorus, kova kiirus”!!

Sillä on hyvä mennä! Tässä pari päivää olenkin kirjoitellut ristiin, niin itselleni kuin muillekin! Siitä lisää sitten joskus! ;)

Lähetetty iPhonesta