Totuus vai Tehtävä

Totuus vai Tehtävä?

Käy tutustumassa uuteen tyttöyhteisöön heidän Facebook-sivuilla, Totuus vai tehtävä!!! Tykkämällä osallistut arvontaan jossa voit voittaa minun Kaikki Rohkeus-levyni!!!

”Totuus vai Tehtävä on monimediallinen konsepti, jonka kohderyhmä on nuoret naiset. Tavoitteenamme on rakentaa uudenlainen ja avoin tyttöjen nettiyhteisö. Nettiyhteisön lisäksi haluamme tarjota yhteisömme jäsenille elämyksiä. Jokaisen tytön mielipide on täällä yhtä arvokas. Yhteisön rakentaminen käynnistyy Totuus vai Tehtävä –nimisellä kampanjakilpailulla.

Kampanjassa esiintyvät hahmot ovat fiktiivisiä ja niiden takana häärivät oikeat tytöt. Sisältö on nuorten itse tuottamaa. Kampanjamme arvot ovat Auta, Pyydä, Uskalla, Anna, APUA. Rohkaisemme kampanjalla kohderyhmää yhteisölliseen auttamiseen ja avun pyytämiseen. Haluamme myös tukea ja lisätä Tyttöjen Talon tunnettavuutta ja toimintaa Suomessa yhteisön rakentamisen myötä.”

Osallistu sivuston kampanjakilpailuun virtuaalisen pullonpyörityksen muodossa täällä ja voit voittaa elämysmatkan Ylläkselle ystäväsi kanssa!!

Totuus vai Tehtävä