Pieni osa tarinaani

JB
Kuva: Tiia Santavirta
(c) Jannika B

”Tampereen Cumulus-hotellin aulaan astelee keijukaista muistuttava nainen, jonka vaalean pinkki hiuspehko on kuin suoraan fantasiamaailmasta. Kainalossaan Jannika B kantaa pientä Sputnik-koiraansa, joka on saanut monien haastatteluiden ansiosta neitokaisen tähtipölyä osakseen.

Kulunut pari vuotta on ollut Suomen poptaivaan uudelle kiintotähdelle voimakasta nousun aikaa. Vuoden 2011 lopussa julkaistun Onnenpäivä-debyyttisinglen jälkeen Jannikan kappaleet ovat kaikuneet yksi toisensa jälkeen radiokanavilla.

Maanläheisen neitokaisen tavatessa huomio keskittyy luonnolliseen hymyyn ja hersyvään nauruun. Lavalla Jannika kajauttaa niin korkeita nuotteja, että äänen vivahteikkuus loksauttaa kuulijan leuan auki. Suloisen ja helposti lähestyttävän pintansa alla Jannikassa on myös teräksistä lujuutta, sillä suuri osa saavutetusta menestyksestä on tullut rautaisen työnteon kautta.

Jannika Ona Elisabeth Bergrothin tarina on ennen kaikkea tarina henkilöstä, joka on voittanut omat pelkonsa, jättänyt entisen järkevän elämän taakseen ja uskaltanut seurata sydäntään seurauksista välittämättä… ”

Lue koko haastattelu Starasta!

Kengät