SOME

Lue City.fi haastattelu! Onko sinulla Someähky?

Itse olen saanut huomata ja kokea sosiaalisen median, elikkä somen valtavan voiman artistiurani rakentamisessa. Ilman mahdollisuutta julkaista tarinaani blogissa ja omaa musiikkiani Facebookissa, Spotifyssä ja iTunesissa ym. en olisi tällä hetkellä siinä tilanteessa, että voin laulaa ammatikseni.

Mutta niinkuin City.fi haastattelussa toteankin, sosiaalisessa mediassa mahdollisuus on todellakin auki kaikille. Joten kalaparvesta erottuminen on valtavan hankalaa. Siinä ei kuitenkaan enää riitä loistavat some-taidot, vaan tuotteen pitää olla loistava! Se joka toisin väittää, aliarvioi nykypäivän kuluttajia. Hyvä markkinointi tuo kyllä näkyvyyttä, mutta jos itse tuote on mätä, ei sen elinkaari ole kovinkaan pitkä. Oli kyseessä mikä tahansa kulutustuote; rasva, kenkä taikka musiikki.

Onhan se nykyään melkeinpä niin, että jos yritystä tai artistia ei löydy sosiaalisesta mediasta, ei sitä/häntä ole. Nykypäivänä kuluttaja haluaa olla mahdollisimman lähellä kuluttamaansa tuotetta, jotta pääsee antamaan oman mielipiteensä tuotteesta joko peukuttamalla tai kommentoimalla tms. Valitettavasti somessa usein unohtuu inhimillisyys, koska ei muisteta, että tuotteen -varsinkin musiikin- takana on ihminen.

Itse hallinnoin kaikkia sosiaalisia medioita, joista minut löytää. Joten kyllä, näen kaiken, mitä sinne kirjoitetaan. Niin youtubessa, kuin muuallakin.

Sosiaalinen media on täynnä mahdollisuuksia. Niin hyvässä kuin pahassakin.

Some

Tässä vinkkinä sivusto jolla minä sain musiikkini kaikkien kuultavaksi tunecore!

PS. Tänään olen myös kyhäillyt biisibriiffin (kirje jossa käy ilmi, minkä tyyppisiä ja kaltaisia kappaleita seuraavalla levylläni tulee olemaan) joka lähtee biisinkirjoittajienverkostoon. Jos sinä olet uusi nouseva biisinkirjoittaja niin demoja pystyy lähettämään osoitteeseen jannikabofficial@gmail.com. Hyviä biisejä odotellessa! Sillä aikaa minä viimeistelen jo olemassa olevia! ;)