Työvoitto(ja)!!

Huh! Viime viikkoon onkin kuulunut sairastelua, jännittämistä, mahtavia keikkoja, ihania ihmisiä, äänen katoamista, pelontunteita, kyypakkauksia ja monia muita lääkekuureja! Mutta elossa ollaan ja kaikki kolme viikonlopun keikkaamme oli työvoittoja! Siitä isoin kiitos kuuluu mahtavalle rytmiryhmälleni ja ammattitaitoiselle crew:lleni, mutta myös teille ihanat festivaaliyleisöt jotka lauloitte mukana kun oma ääneni ei enää kantanut! <3 Sanoin alkuvuodesta, kun esiintymiseni "Tartu mikkiin"-ohjelmassa oli vaarassa peruuntua kuumeeni takia, että yhtään sovittua keikkaa en peru jos omilla jaloillani lavalle pääsen kävelemään. Viikonloppuna peruminen oli hyvin, hyvin lähellä. Mutta nauroinkin eilen viimeisen keikan jälkeen, että taitaa olla ensimmäinen työpaikka jossa väkisin menen sairaanakin töihin… sitä se rakkaus taitaa olla, niin hyvässä kuin pahassa.

Terveydellään ei tietenkään kannata koskaan leikkiä, joten tämän päivän konttorihommat on tehty peiton alla, kuuma juodessa, lääkkeitä ja herkkuja popsiessa! Muistakaahan artisti kollegat & ohjelmatoimistot tehdä esiintymisilmoitukset 31.7 mennessä, niin päätyvät Teosto-maksut oikeisiin taskuihin! ;)

Torstaina esiinnyttiin Tangomarkkinoiden aikaan, Virittämö-teltassa!! Kyllä Pohjanmaalla on vaan hyvä olla!!

Virittämö

Meidän jälkeen esiintyi legendaarinen Pandora joka nappasi Sirviön ja Kissa-Pasin heti kainaloonsa!

Pandora&pojat

Nähtiin myös hiukan uunituoretta tangokuningatarta! Täytyy sanoa, että ihastuin täysin tangon huumaan! Mieleen muistui kuinka lapsuuden mökkimaisemissa, kallioiden yli kaikui vanhasta radiosta tangon tummat, surusieluiset melodiat! Tango on hieno perinne ja oli hienoa nähdä kuinka tänä vuonna finaalissa näkyi myös tuoreita ja jopa yllättäviä kasvoja. Jospa joku saisi tästä uskallusta lähteä ensi vuonna mukaan hienoon, perinteiseen kilpailuun. Itse ajattelin opetella tanssimaan tangoa!! Onnea myös valtavasti Mikko Tamminen, Jonnaemilia ja Eija Hinkkala tangosävellyskilpailun voittamisesta!!

Tangomarkkinat

Jämsän Akuliin Kesäfestivaaleilla oli mahtava meno!!! Niin meidän keikalla kuin myös kuulemani mukaan festivaalialueen ulkopuolella sijaitsevassa yökerhossa jossa jaettiin mm. voittopokaali parhaasta helikopterista! Arvostan valtavasti ihmisten heittäytymistä! Itselläni ei siihen olisi munaa…kirjaimellisesti!

Lahden yöt!
Kuva: Tomi Pryl

Lahden öissä, kotiyleisön edessä esiintyminen tuo aina tiettyä turvallisuutta, mutta myös valtavia onnistumisenpaineita! Kaikesta huolimatta, oli aivan upea meininki ja siitä saadaankin varmasti lähitulevaisuudessa nähdä videomateriaalia, koska keikkamme aikana yläilmoissa lenteli pienoishelikopteri johon oli kiinnitetty kamera!!! Ja kyllä, nyt puhun ihan oikeasti helikopterista…

Tulevat päivät pyhitänkin jälleen täysin parantumiselle! Strassitkin saapuivat sopivasti postilaatikkoon, joten lepo on taattua! Kolvi kuumaksi, jospa sitä saisi Tammerfesteille jotain uutta keikka-asustetta!

Strassit&Kolvi

Tulevan viikon keikat:
19.7.2013 Jannika B Nightclub Tähti, Tampere
20.7.2013 Jannika B Viitasaaren viihdekeskus, Viitasaari