Haetaan valotyttöä/-poikaa

Team JB hakee ryhmäänsä sopivaa valotaiteilijaa!

Oletko alasi nouseva tähti? Osaava, mutta kuitenkin nöyrästi halukas kehittymään ja oppimaan uutta! Luonteeltasi olet ryhmätyökykyinen, loogisen ajattelukyvyn omaava, oma-aloitteinen, rehellinen, pidät matkustamisesta, uusien ihmisten tapaamisesta, myöhäisistä työajoista ja karuista työolosuhteista. Olethan fyysisesti ihan jees kondiksessa koska työhän liittyy raskasta roudaamista! Vaikka et ehkä sylje lasiin, on valotyö sinulle ensisijainen syy keikkailuun. Olet siis hyvä tyyppi, etkä silkkihanskat kädessä työtä pelkäävä hahmo!

Ryhmänä tarjoamme sinulle uuden perheen, joka sisältää mm. jo legendaariseksi muodostuneen Kissa-Pasin! Matkassamme koet ikimuistoisia hetkiä, naurun täytteisiä elämyksiä, ryhmän sisäistä huonoa huumoria, rakkautta ja villalankaa!

kuva-174kuva-173

Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@jannikab.com jossa kerrot kuka olet ja miksi koet, että olisit juuri sopiva henkilö ryhmäämme. Kuvasta plussaa. Paikka täytetään heti, kun oikea tyyppi löytyy. Lähetäthän siis hakemuksen mahdollisimman pian mutta viimeistään 14.8.2013.