Maailma kutittaa!

5234503a0c217_kuva.jpg
Kuva: Julius Konttinen/ YleX

Terveiset Suomen maanteiltä! Olemme rytmiryhmän kanssa köröttelemässä Tahkolta kotia kohti, Toni Braxtonin ja muiden maailman artistien power ballaadien tahtiin! Hiukan on erikoinen ja haikea olo kun syksyn tulo näkyy puiden värityksessä. Pitkittynyt kesä on selvästikkin päättymässä ja näin ollen myös meidän keikkakesä.

Eilinen keikka YleXPop-klubilla, Tahkolla oli meidän ”kesän” virallinen päätöskeikka. Nyt alkaa marraskuuhun kestävä keikkatauko (poikkeuksena Musiikki&Media 18.10) jonka aikana olisi tarkoitus saada uusi levy kasaan. Joten, jotain hyvää päättyy mutta tulossa on uusia jännittäviä hetkiä!

Edellisen levyn kantama teema oli pitkälti muutos. Elämäni on muuttunut isosti parin vuoden aikana. Näihin aikoihin kaksi vuotta sitten, 16.9.2011 äänitin ensimmäisen sinkkuni Onnenpäivä kappaleen. Samalla kertaa äänitettiin myös lokakuussa 2012 julkaistu Seuraavaan elämään kappale. Enpä uskaltanut vielä silloin edes unelmoida siitä, mihin musiikki minut vielä vie.

Muistan tarkalleen sen jännityksen mikä sinä studioaamuna mahanpohjassa tuntui koska se sama jännitys tuntuu edelleen joka kerta kun nousen lavalle. Se jännitys sisältää epävarmuutta, intohimoa, kysymysmerkkejä, innostusta ja valtavan adrenaliinia ryöpötyksen. Vähän niinkuin rakkaus. Yleisön näkeminen on joka kerta kuin rakkautta ensisilmäyksellä. Yksikään keikka ei ole vielä koskaan tuntunut samanlaiselta!

Joten jos jokin on varmaa niin se, että mikään ei ole varmaa ja ainoa pysyvä asia elämässä on muutos.

Tuleva levyni on kasvanut mukanani viimeisen vuoden. Olen nähnyt, tehnyt, nauranut, itkenyt ja voittanut pelkoni mm. joka kerta kun olen kuluneen vuoden aikana noussut 81 kertaa lavalle. Olen kuitenkin ennen kaikkea oppinut nauttimaan uusista ihmeellisisä tilanteista koska ne voivat tuoda mukanaan taikaa.

”Kolkuttaa
muutokset ovella
tää onni pelottaa
jos kaikki unta vaan

Naurattaa
maailma kutittaa
se saa mut nauramaan
uuteen uskomaan”

Kohti syksyä, uusin kujein!

Katso kuvia YleXpop-klubilta

Sydämellä

J

Lähetetty iPhonesta