Uusi albumi – Juonipaljastus!

Käsittämätöntä miten aika menee nopeasti! Aika lailla vuosi sitten levyni kolmas single ”Seuraavaan elämään” julkaistiin radio aalloille ja samalla tehtiin myös kovasti ”Kaikki rohkeus” levyä valmiiksi. Vuosi on loppujen lopuksi hyvin lyhyt aika mutta tuntuu, että niistä ajoista on ikuisuus. Niin paljon on tapahtunut ja elämäni muuttunut. Nämä tapahtumat ja muutokset tulevat myös kuulumaan vahvasti uusissa kappaleissani. Niin sanoissa kuin tuotannnon tunnelmassa!

Eilen ja tänään ollaan Runotytön kanssa viimeistelty uuden albumini tekstejä kasaan. Kirjoittaessa sitä samalla käy läpi kokemiansa asioita, joka on todella teraupeuttista. Suositella siis kirjoittamista kaikille, vaikka tekstit eivät koskaan päivänvaloa näkisikään!

Aamulla pidettiin myös tuotantopalaveri Herra tuottajan kanssa ja sovittiin aikataulua. Iiik! Miten maltankaan odottaa, että te pääsette kuulemaan uusia kappaleitani??!

Sen verran voin paljastaa, että tämän levyn värit ovat tummansininen, musta, neonkeltainen ja blingbling! Meillä on studiossa reivit, jäävuoren päällä, revontulien alla! ;)

JB vol 2